Sähköpyörät

27 Tuotetta

Sähköpyörät parantavat ajomukavuutta

Sähköpyörät tekevät pyöräilystä nautintoa myös jyrkemmässä ylämäessä. Sähköavusteisessa polkupyörässä oleva sähkömoottori avustaa tiukoissa paikoissa, tehden pyöräilystä kevyempää aina tarvittaessa. Useissa malleissa sähköavustus on säädettävissä ja tarvittaessa myös tehoa löytyy! Helkaman valtuuttamana e-Bike Expertti -kauppiaina voit olla varma, että saat meiltä tarvitsemasi avun sähköpyörän hankintaan. Mikäli sähköpyörät ovat uusi tuttavuus, poikkea myymäläämme koeajamaan niitä!

Useita malleja maasto- ja kaupunkikäyttöön

Sähköpyörissä löytyy useampaa mallia sekä maastossa että kaupungissa käytettäväksi. Kauttamme saatte myös sähköpyörien hybridimallit miehille ja naisille kotimaisilta huippumerkeiltä, kuten Tunturi ja Helkama. City-pyörissä Crescent merkki. Muita edustamiamme merkkejä ovat muiden muassa Ghost, Merida, Lapierre ja BH Emotion bikes, jotka ovat panostaneet sähköavusteisissa pyörissään nimenomaan maastopyöriin.

Helkama e-Bike Expertti PRO

e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät. e-Bike Expertti PRO -liikkeissä voit tutustua sähköpyörien koko mallistoon ja koeajaa suosikkisi. Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti PRO-liikkeiden asiantunteva henkilöstö on suorittanut Helkaman sähköpyöräkoulutuksen ja tuntee sähköpyörä -mallistomme pienintä komponenttia myöten. 

KATSO koko e-bike pyörämallisto: https://ebikeexpertti.fi/shop/


  • Näkymä
-9.09%
Helkama XE10 10v 17
2 999,00 € 3 299,00 €
Loppu
Helkama FE10 e-Fatbike 19
2 690,00 € 2 899,00 €
Loppu
Tunturi e275 sähkömaastopyörä
Loppu
MERIDA eBig.Nine 500 EQ
3 500,00 € 3 690,00 €
-7%
Helkama XE8 Sähköpyörä
Loppu
Crescent ELLA lady sähköpyörä
Loppu
BH Xenion Cross sähköpyörä