JÄÄKIEKKOVARUSTEET

167 Tuotetta

Verkkokaupastamme löydät uudet ja ajan tasalla olevat jääkiekkovarusteet sekä muut jääurheilutarvikkeet. Valikoimasta löydät sekä Junior- että Senior-koon tuotteet kaikenkokoisella jääkiekonpelaajille. Valikoima kattaa tarpeet niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle jääurheilun ystävälle. Tarvitset sitten jääkiekkohanskat, polvisuojat, kyynärsuojat, hartiasuojat, jääkiekkohousut, luistimet, varustekassit, jääkiekkokypärät, jääkiekkomailat, maalivahdinmailat tai muut kiekkotarvikkeet, voimme olla avuksi.

Jääkiekkovarusteet ja luisteluvälineet myös räätälöityinä paketteina

Voimme myös ehdottaa sinulle juuri räätälöityä pakettia, jos kaipaat asiantuntijaa avuksesi jääkiekkovarusteiden valinnassa. Ota rohkeasti yhteyttä! Kattavaan valikoimaamme on kerätty suosituimpia kotimaisia ja kansainvälisiä merkkejä laadukkaimpine malleineen, kuten Bauer, CCM ja Warrior. Toimitamme tilaamanne varusteet helposti vaikka kotipihaanne, halutessanne voitte myös noutaa lähetyksen Matkahuollon toimipisteestä.

Kaikkea jääkiekkoon suosituilta merkeiltä

Löydät verkkokaupastamme laadukkaat jääkiekkovarusteet joka lähtöön suosituimmilta merkeiltä! Warrior, Bauer, CCM, Reebok ja Easton ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista jääkiekkovarusteiden valmistajista, joiden huippulaadukkaat tuotteet ovat vakuuttaneet sekä ammattipelaajat, että harrastelijat ympäri Suomea ja maailmaa. Mitä meiltä ei vielä löydy, voit tiedustella suoraan asiakaspalvelustamme numerosta 044-3384007 tai myynti@urheilupajala.fi. Voit olla varma, että teemme parhaamme sen eteen, että saat haluamasi jääkiekkovarusteet!

Jääkiekkovarusteet myös seuroille

Teemme myös seurakauppaa jääkiekkovarusteista! Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Näkymä