Warrior Alpha DX3 JR jääkiekkomaila
Warrior Alpha DX3 JR jääkiekkomaila
Warrior

Warrior Alpha DX3 JR jääkiekkomaila

89,50 €
139,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Warrior Alpha DX3 JR jääkiekkomaila

Ainutlaatuinen alavarren Sabre Taper -design yhdistää matalan kick pointin tuntuman ja voimakkaan vakaan laukauksen. Maila on suunniteltu taipumaan vaivattomasti nopeaa ja räjähtävää laukausta varten.

Vahvin ja kevyin True 1 piece rakenteemme koskaan. Yksiosainen rakenne saa aikaan erittäin kevyen ja tasapainoisen mailan. Taipuminen on sulavaa ja voimakasta. True 1 Phantom rakenne parantaa mailan tuntumaa pelissä, joten kiekon hallinta ja reaktio paranevat. 800 tason, kevyt ja litteä Minimus Carbon hiilikuitu-komposiittikudos. Alpha DX varsi on kevyempi ja kestävämpi kuin koskaan ennen. Materiaalin erikoisominaisuudet parantavat mailan tasapainoa, pelattavuutta ja tuntumaa.

Kevytrakenteinen FuelCore polymeerirakenne lavassa parantaa kiekkotuntumaa ja tuo laukauksiin räjähtävyyttä. Komposiittirakenne polymeerin ympärillä on suunniteltu entistä vahvemmaksi. FuelCore hidastaa lavan kulumista ja parantaa kestävyyttä.

Ergonomisesti muotoiltu Ergo Shaft varsi istuu käteen entistä paremmin ja parantaa kiekkotuntumaa ja -kontrollia.

Varsi on viimeistelty kuvioidulla Apex Grip Texture gripillä joka takaa optimaalisen otteen mailasta jokaisessa tilanteessa.

Suositushinta: 199€

Lapamalli: W28 Gallagher

Paino:
0.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua