Ultracom R10 Hybrid
Ultracom R10 Hybrid Ultracom R10 Hybrid
Ultracom

Ultracom R10 Hybrid

Laitteen toimitukset alkavat loppukesällä 2020.

1 249,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 20 - 60 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ultracom R10 Hybrid

Ultracom lanseeraa maailman ensimmäisen koiraseurantalaitteen, missä nämä kaksi teknologiaa on yhdistetty samaan laitteeseen –Ultracom R10 Hybridiin. Laitteessa on yhdistetty Aviuksen ja R10 tutkaperheen huipputeknologiaa ja se hyödyntää kummankin, VHF- ja GSM -teknologian parhaita ominaisuuksia. VHF-teknologian ansiosta tutkaa voidaan siis käyttää myös olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi.

R10 Hybridin kehitystyö on aloitettu jo vuonna 2018 ja se on käynyt läpi kattavat testit eri rotuisilla koirilla vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattavilla, mutta aikaa vievillä kenttätesteillä on haluttu varmistaa laitteen luotettavuus ja toimintavarmuus myös ääriolosuhteissa.

R10 Hybrid -pannassa on ladattava ja itse vaihdettava, toimintavarmaa teknologiaa edustava akku. Akun käyttöaika yhdellä latauksella ja normaalilla, tiheällä lähes reaaliaikaisella kolmen sekunnin paikannusvälillä on noin 24 tuntia. Harvemmalla paikannusvälillä ja kytkemällä panta virransäästötilaan, voidaan akun kestoa kasvattaa useaan vuorokauteen – jopa viikkoon.

R10 Hybridin kärkiominaisuuksia ovat mm. etäohjattava, erittäin kirkas led-huomiovalo, tarkka haukkulaskuri, seisontahälytys sekä vaihdettava pantaosa. Laitteessa on myös kuunteluominaisuus, eli seurattavalle koiralle voidaan soittaa. Laite voidaan sijoittaa myös Ultracom-koiraliiviin ja se soveltuu näin käytettäväksi myös pienimmille koirille. Pannan seuranta tapahtuu matkapuhelimeen ladattavalla Ultracom -sovelluksella, joka sisältää maailmanlaajuiset laadukkaat maastokartat. Koiran seurantatiedon voi jakaa myös muille seurueen jäsenille mikä lisää yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta.

LISÄTIEDOT:

Ultracom Hybrid R10 panta, pantaosa vaihdettavissa
18650 Li-ion akku, 2kpl
VHF-Vastaanotin
Laturi
Ultracom Global SIM Powered by Telia 1 vuosi
Ultracom App 1-vuosi käyttöaika (soveltuu myös uuteen myöhemmin julkaistavaan Ultracom Next -sovellukseen)
Tekniset tiedot:
Akun kesto: VHF-vastaanotin n. 48 h, pannalla n.40 h. Käyttämällä pannan edistyneitä virransäästötoimintoja ja harvempaa paikannusväliä, saavutetaan pannalla jopa viikon akunkesto.

akkua Ultracom R10 Hybrid käyttää? 1 kpl ladattava 18650 Li-Ion akku VHF-vastaanottimeen ja 1 kpl pantaan.

Mitä yhteyksiä Ultracom R10 Hybrid käyttää?
R10 Hybrid käyttää matkapuhelin- ja VHF-yhteyttä. Käytettäessä Ultracom Global Powered by Telia sim-korttia, R10 Hybrid käyttää kaikkia saatavilla olevia matkapuhelinverkkoja.

Voiko laitteeseen soittaa ja kuunnella haukkua?
Ultracom R10 Hybrid laitteeseen voi soittaa normaalin äänipuhelun ja haukkua voi kuunnella reaaliajassa.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua