Tunturi eHybrid 28
Tunturi eHybrid 28 Tunturi eHybrid 28 Tunturi eHybrid 28 Tunturi eHybrid 28 Tunturi eHybrid 28 Tunturi eHybrid 28
Tunturi

Tunturi eHybrid 28" 9-v naisten hybridisähköpyörä

Tuotenumero P3917151
2 059,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Tunturi eHybrid 28" 9-v naisten hybridisähköpyörä

Sporttinen naisten hybridisähköpyörä on omiaan työmatkoilla ja pyöräretkillä. Ajaminen on miellyttävää myös huonokuntoisilla teillä joustohaarukan ansiosta. Jouston voi myös lukita pois tarvittaessa, joilloin se toimii kovakeulaisena etuhaarukkana.

eHYBRID on varustettu Shimano STEPS -keskimoottorilla, josta löytyy riittävästi tehoa mäkien nousemiseen tai vastatuuleen ajamiseen. 

Ohjaustangossa olevaa näyttöä on helppo käyttää, ja avustuksen voi valita kolmesta tehoalueesta: High, normal ja eco. Avustustehosta ja maastosta riippuen akkukapasiteetti riittää noin 100 kilometrin matkalle. (High-tasolla noin 75 km. Normal-tasolla noin 105 km ja Eco-tasolla noin 150 km.)

Yhdeksän vaihdetta tehostavat sähköavustuksen käyttöä. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin tasaisesti ja ne toimivat vaikeissakin sääolosuhteissa.

Akun lataaminen hoituu helposti, joko se on kiinni pyörässä tai voit ottaa sen mukaan ja ladata vaikkapa työpäiväsi aikana tavallisesta pistorasiasta. Pyörän varusteisiin kuuluu mm. akusta virtansa ottavat etu- ja takavalot sekä kevyesti rullaavat Mitaksen pistosuojatut renkaat.

Värit: Mattamusta/sininen-harmaa

Suositushinta: 2190€

Paino:
100 kg
Arvostelut 0 arvostelua