Polar A370 sykemittari
Polar A370 sykemittari Polar A370 sykemittari
Polar

Polar A370 sykemittari

169,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Polar A370 sykemittari

Polar A370 on tyylikäs ja sporttinen vedenpitävä fitnessmittari, jonka jatkuva sykkeen mittaus, edistynyt unenseurantatoiminto ja ainutlaatuiset harjoittelutoiminnot auttavat sinua pysymään aina ajan tasalla. Haluatko tietää, miten sydämesi toimii jokapäiväisen elämän käänteissä? Polar A370 -fitnessmittari mittaa sykkeen ranteesta ympäri vuorokauden ja tarjoaa tarkan yhteenvedon päivittäisestä aktiivisuudestasi. Polar A370 näyttää, kuinka paljon kaloreita olet kuluttanut, mikä on ollut päivän korkein ja matalin syke ja miten sykkeesi on vaihdellut vuorokauden aikana. Kun harjoittelet, Polar A370:n sykkeeseen perustuva ohjaus auttaa sinua harjoittelemaan oikealla teholla ja saavuttamaan tavoitteesi.

Sleep Plus antaa arvokasta tietoa nukkumisestasi. Se seuraa nukkumiseen käyttämääsi aikaa ja unen laatua ja tunnistaa automaattisesti, jos unesi keskeytyy. Voit asettaa laitteeseen tavoitellun nukkumisaikasi, arvioida unesi laatua ja saada siitä palautetta. Voit tutkia nukkumistapojasi ja miettiä, miten voisit nukkua yösi paremmin.

Kun harjoittelet ulkona, Polar A370 seuraa vauhtiasi, kulkemaasi matkaa ja reittiäsi puhelimesi GPS:n avulla.

Polar A370:n älykkäät ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla silloinkin, kun et ehdi katsoa puhelintasi. Saat ilmoitukset saapuvista puheluista, viesteistä, sosiaalisen median tapahtumista ja kalenteritapaamisista suoraan Polar A370:n näytölle. 

Polar A370 on täydellinen treenikaveri. Sykkeenmittaus ranteesta tekee harjoittelusta helppoa, ja sykealueet auttavat harjoittelemaan juuri oikealla teholla. Polarin ainutlaatuiset ja tutkitusti toimivat Smart Coaching -toiminnot antavat ohjeita harjoituksen aikana ja motivoivaa palautetta suorituksen jälkeen.

Aktiiviseen elämäntapaan kuuluvat myös salin ulkopuolella tehdyt terveelliset valinnat. Polar A370 pitää sinut liikkeellä arjessa – se asettaa sinulle päivittäisen aktiivisuustavoitteen ja muistuttaa nousemaan välillä ylös, jos pysyt paikallasi liian kauan.

Tekniset tiedot

Paino
37,3 g (M/L)
Rannekkeen paksuus
13,5 mm
Rannekkeen leveys
23,5 mm
Rannekkeen materiaali
Silikonia
Rannekkeen koko
M/L


  • Vedenpitävä (WR30)
  • Laajakulmainen TFT-täysvärinäyttö, jossa on kapasitiivinen kosketusnäyttö
  • Näytön tarkkuus 80 x 160 pikseliä (RGB)
  • Näytön koko 13 mm x 27 mm
  • Polarin oma optinen sykemoduuli (2 vihreää LED-valoa, 1 fotodiodi, analoginen etuosa)
  • Ladattava 110 mAh:n akku
  • Akun kesto jopa 4 päivää, kun käytössä on ympärivuorokautinen aktiivisuusseuranta ja jatkuva sykkeenmittaus ja harjoitusta on 1 tunti päivässä (ja älykkäät ilmoitukset ovat pois käytöstä)
Paino:
0.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua