HYLJE Snow Camo 05 haalari
HYLJE Snow Camo 05 haalari HYLJE Snow Camo 05 haalari HYLJE Snow Camo 05 haalari
HYLJE / Topper

HYLJE Snow Camo 05 haalari

245,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

HYLJE Snow Camo 05 haalari

HYLJE Snow Camo M05 on talvisen metsässäliikkujan klassikkohaalari. Puolustusvoimien käytössäkin oleva lumicamokuosi sulautuu lumiseen metsään kuin suojaväri, ja kahisemattoman enstex-kankaan ansiosta liikkuminen sujuu hiljaisesti ja huomaamattomasti.

Kalvoton haalari sopii oivallisesti vaikeakulkuisessakin maastossa liikkumiseen, sillä se hengittää todella hyvin. Kankaassa on vettä ja likaa hylkivä käsittely, mutta puuvillasekoitteena se ei sadepuvun lailla toimi. HYLJE Snow Camo M05 -haalari on kevyt ja siksi se soveltuu myös repussa kannettavaksi ja vaikka passipaikalla päälle puettavaksi.

HYLJE Snow Camo M05 on erityisesti talvella metsästävien suosikki. Tulevana talvena se on metsästyskäytössä muun muassa Erämiehen päiväkirjasta tutulla Antti Matikaisella sekä Eränkävijöiden Riikka Aaltosella.

HYLJE Snow Camo M05 on suunniteltu ja mitoitettu pohjoismaiselle vartalotyypille sopivaksi. Väljän mallin alle mahtuu mukavasti lämpimiä vaatekerroksia, mikä laajentaa haalarin käyttöaikaa pikkupakkasilta viileämmillekin keleille. Isot taskut on suunniteltu niin, että niihin mahtuu kaikki tarvittava ja rintataskuun mainiosti myös koiran GPS-paikantimen vastaanotin. Liukuesteet hartioilla pitävät aseen ja repun hihnat paikoillaan ja vyötärön D-lenkkeihin saa ripustettua tarpeellisia tavaroita nopeasti käden ulottuville. HYLJE Snow Camo M05:ssä on laadukkaat Opti-vetoketjut, joiden pitkiä vetimiä on helppo käyttää myös käsineet kädessä.

Kaikkien HYLJE-haalarien vakio-ominaisuuksiin kuuluvat irrotettavat henkselit, joilla haalari on helppo säätää omaan vartalomalliin sopivaksi. Niiden varaan voi myös riisua haalarin yläosan esimerkiksi sisällä poiketessa. Polvien muotolaskokset ja lahkeiden tampit helpottavat liikkumista. Haalarissa on myös kiinteä, nyörillä kiristettävä huppu. Etuketjun tuulilista suojaa käyttäjää viimalta ja kaksisuuntainen ketju helpottaa haalarin käyttöä.

Lisää tuotetiedoista VALMISTAJAN- Sivuilta ks. LINKKI.

Suositushinta: 259,90€

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua