Fjällraven STUBBEN
Fjällraven STUBBEN
Fjällräven

Fjällraven STUBBEN

Tuotenumero 90560
229,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Fjällraven STUBBEN

Kätevä reppu, jossa on sisäänrakennettu kehys, minkä ansiosta reppua on mukava kantaa ja sen päällä on hyvä istua.

Reppu on käytännöllinen kalastus- ja metsästysretkellä, lintuja bongatessa sekä ulkoillessa, mikäli haluat istahtaa hetkeksi ja nauttia ympäristöstä. Pääset helposti käsiksi repun sisältöön, sillä etuosassa olevien vetoketjujen avulla päälokeron saa auki kantta avaamatta.

Lumilukollinen päälokero avataan päältä ja siinä on lisäksi myös oranssin värinen nailonvuori, jonka vuoksi tavarat on helpompi löytää repusta. Kansi kiinnitetään etuosaan nahkaremmeillä. Reppu on valmistettu vahvasta kankaasta, sen pohja on vahvistettu ja repussa on nahkakoristeita. Vahattu kangas hylkii hyvin vettä ja sen vedenpitävyyttä ja kulutuksenkestävyyttä voidaan lisätä helposti kyllästämällä. 

Istuin on pehmustettu vaahtomuovilevyllä ja siinä on piilotettu istuinsuojus, jonka voi kiinnittää päälle sateisella säällä. Istuin ja kantojärjestelmä on tuettu ergonomisesti muotoiltuun alumiinikehykseen. Selkäosa ja olkahihnat on valmistettu G-1000-materiaalissa, ja niissä on kantomukavuutta parantavat pehmusteet. Stubben-repussa on myös rintaremmi ja kiinnike lantiovyötä varten. Lisää säilytystilaa saa kiinnittämällä sivutaskuja (lisävaruste) sivulla olevalla reikänauhalla.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua