Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti
Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti
Fischer

Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti

350,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Fischer Twin Skin Pro Suksipaketti

Fischer pitopohjasukset Twin Skin Pro. Toimiva harrastelijan pitopohjasuksi joka kelille. Tämä suksi on oiva valinta pohjoisen talviolosuhteisiin, kun haluaa päästä voitelussa helpolla.

Suksen pitoalueella on kaksi erillistä, epäsymmetrisesti sijoitettua teflonpäällysteistä mohair-nousukarvaa. Pitokarvat on upotettu pohjamateriaaliin etuosastaan syvemmälle ja näin saavutetaan erittäin hyvä luisto ja pito kaikissa olosuhteissa.

  • pitokarvat ovat vaihdettavissa
  • helppohoitoinen
  • kevyt, Basalite-runkoinen suksi
  • varma pito lähes kaikilla keleillä
  • minimoitu jäätymisen mahdollisuus


Paketti sisältää:

Sukset: Fischer Twin Skin pro sukset 329€ ilman pitovoidetta toimiva aktiivihiihtäjän toivesuksi.

Monot: Fischer XC Touring TAI Fischer XC Touring ws 129,90€ Fischerin laadukas mono, joka suojaa loistavasti kylmältä ja kosteudelta. Kevyt ja helposti hallittava pohjarakenne helpottaa hiihtoa.

Sauvat: Yoko 210 19,90€ Perus lasikuitusauva metallipiikillä ja peruslenkillä.

Side: Fischer Control Step 64,90€ erittäin helppokäyttöinen ja vakaa hiihtoside maksimaalisella suksituntumalla.

Voitelu: 20€

Suositushinta: 563,70€


Kerro LISÄTIEDOISSA, ostoskorin yhteydessä, painosi, pituutesi ja monoa varten jalkaterän mitta, niin ammattilaisemme valitsevat sinulle sopivat sukset, sauvat ja monot. On myös hyvä tarkentaa, tulevatko tilaamasi sukset mies- vai naispuoliselle hiihtäjälle.

HYVÄ TIETÄÄ SUKSIPAKETIN MONOA VALITTAESSA!

Kun ilmoitat monon koon Eu-koossa, huomioi, että kengän koot saattavat vaihdella eri valmistajien mukaan.

Ainoa oikea tapa ilmoittaa koko, on jalkapohjasi mitta (mitattuna paino päällä). Voit myös mitata sellaisen entisen entisen monon tai jalkineen pohjallisen mitan, jossa tunnet olevan tarpeeksi tilaa. (mitattuna päästä päähän) Ilmoita lisäkentässä pohjallisen mitta tai jalkapohjan mitta (jalkapohjan mittaan lisätään 0,5-1 cm käyntivaraa).

Näin varmistamme sinulle oikean monokoon lähettämisen ja pääset nautimaan välineistäsi heti hiihtoladuille! Tarvittaessa myyjämme voivat soittaa teille.

Huom! Toimitukset Matkahuollon kautta.

 

Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua