Fischer SCS Race JR Nis sukset
Fischer SCS Race JR Nis sukset Fischer SCS Race JR Nis sukset Fischer SCS Race JR Nis sukset
Fischer

Fischer SCS Race JR Nis sukset

SCS Race suksi on kevyt ja suuntavakaa luistelumalli hyvän tekniikan oppimiseen.

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Fischer SCS Race sukset

SCS Race suksi on kevyt ja suuntavakaa luistelumalli hyvän tekniikan oppimiseen. Nämä mallit ovat tärkeitä malleja matkalla ensimmäisiin kilpailuihin. Sukset ovat NIS-pohjalla.

Suositushinta: 119€

HUOMIO Suksen mittaa valitessasi!

luistelutyylin suksen mitta on hiihtäjän pituus + 5–15 cm. Luistelusukset ovat perinteisen suksiin verrattuna huomattavasti jäykemmät. Taitava ja voimakas hiihtäjä käyttää myös luisteluhiihdossa jäykempiä suksia kuin aloittelija. Erityisesti kilpatason suksia on myynnissä samaa pituutta eri jäykkyyksillä ja eri kelialueille. Suksen profiili vaikuttaa suksen hiihdettävyyteen - jäiselle kovalle alustalle soveltuvat luistelusukset ovat ominaisuuksiltaan varsin erilaiset kuin pehmeän lumen luistelusukset.

Kerro LISÄTIEDOISSA, ostoskorin yhteydessä painosi ja pituutesi niin ammattilaisemme valitsevat sinulle sopivat sukset. On myös hyvä tarkentaa, tulevatko tilaamasi sukset mies- vai naispuoliselle hiihtäjälle.

HUOM! Siteet eivät kuvasta poiketen sisälly suksen hintaan. Ostaessasi siteet suksien yhteydessä, saat ne valmiiksi asennettuna

Kauden aikana saattaa suksissa olla värimuutoksia.

Huom! Toimitukset Matkahuollon kautta.

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua