Bergans Cecilie Mountain Softshell retkeilyhousut
Bergans Cecilie Mountain Softshell retkeilyhousut
Bergans

Bergans Cecilie Mountain Softshell retkeilyhousut

Tuotenumero 2021 8816
139,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Bergans Cecilie Mountain Softshell retkeilyhousut

Kuvaus

Erittäin mukavat ulkohousut, jotka kampasivat kahta erilaista softshell-laatua. Cecilie Mountain Softshell -housut on valmistettu suojaavasta ja kestävämmästä materiaalista, PFAS-vapaa WR, polvissa ja istuimessa. Loput paneelit on valmistettu suojaavasta mutta hengittävästä softshell-kuoresta. Housuissa on myös mukava ja nopeasti kuivuva kosteutta imevä materiaali vyötäröllä. Kitkan kulumisen välttämiseksi ja tuotteen pidemmän käyttöiän takaamiseksi jalkojen sisäosat on porrastettu taaksepäin. Cecilie Mountain Softshell -housut, jotka sisältävät bluesign®-hyväksyttyjä kankaita ja koristeita, on suunniteltu yhteistyössä ammattimaisten seikkailijoiden ja vuorikiipeilijöiden Cecilie Skogin kanssa.

Kangas: Yhdistää kaksi erilaista softshell-kangasta 4-suuntaiseen joustavuuteen. Tuulta ja vettä hylkivä softshell-kangas, jossa on PFAS-vapaa WR paljaissa osissa ja kevyempi kangas, jossa tarvitset paremman hengittävyyden. Pieni paino ja pieni pakkausmäärä. Mukava ja nopeasti kuivuva kosteutta imevä materiaali vyötäröllä. Tuote sisältää bluesign®-hyväksyttyjä kankaita ja koristeita.

Taskut: Verkkotaskut takaavat optimaalisen hengittävyyden ja ilmanvaihdon. Vetoketjullinen reisitasku.

Lisäominaisuuksia: Resori vyötäröllä tarranauhalla. Nivelletyt polviosat. Vahvistus lahkeen sisäosassa. Vetoketjullinen helma, jossa on holkki, ja napin säätö. Paneelirakenne haarassa vähentää kitkaa ja hankausta reiden alueella.

Lisätiedot

Kangas: Kangas 1: 89% polyamidia (nailonia) 11% elastaania (elastaania) Kangas 2: 90% polyamidia (nailonia) 10% elastaania (elastaania)

Paino: 280g

Väri: Dark Forest Frost

Paino:
0.28 kg
Arvostelut 0 arvostelua