Bergans Cecilie light insulated hybrid jacket
Bergans Cecilie light insulated hybrid jacket
Bergans

Bergans Cecilie light insulated hybrid jacket

Tuotenumero 2021 8819
179,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Bergans Cecilie light insulated hybrid jacket

Kuvaus

Monipuolinen, lämmittävä ja erittäin mukava takki kaiken tason seikkailuihin. Cecilie Light Insulated Hybrid Jacket tarjoaa erityisen sekoituksen korkean teknologian ja perinteisiä materiaaleja. Etu- ja ylemmät hihat on peitetty tuulenpitävällä ja vettähylkivällä Pertex® Quantum -päällikankaalla, pehmustettu Primaloft® Silver Eco -eristeellä. Huppu, selkä, sivupaneelit ja pohjahihat merinovillaa, kaikilla luonnollisilla ominaisuuksillaan, kuten erinomainen eristys, kosteutta siirtävä ja hengittävä. Korkea kaulus, tiukka huppu ja joustavat hihansuut suojaavat tuulelta ja säältä hankalasti. Jos sää on todella huono, Cecilie Light Insulated Hybrid Jacket voi toimia myös keskikerroksena kuoritakin alla. Cecilie Light Insulated Hybrid Jacket, joka sisältää bluesign®-hyväksyttyjä kankaita ja koristeita, on suunniteltu yhteistyössä ammattimaisten seikkailijoiden ja vuorikiipeilijöiden Cecilie Skogin kanssa.

Kangas: Tuulenpitävä ja vettähylkivä Pertex® Quantum -kangas edessä ja yläosassa. Eristetty Primaloft® Silver Eco -eristyksellä. Merinovillasekoitus hupussa, selässä, sivupaneeleissa ja pohjahihoissa antaa maksimaalisen hengittävyyden ja lämmön. Pieni paino ja pieni pakkausmäärä. Tuote sisältää bluesign®-hyväksyttyjä kankaita, eristyksiä ja koristeita.

Huppu: Kiinteä, tiukka huppu korkealla kauluksella.

Taskut: Edessä taskut. Suunnittelulla varmistetaan, että etutaskut eivät häiritse kiipeilyvaljaita tai lantiovyötä repun mukana.

Lisäominaisuuksia: Pidennetty selkä. Nivelletyt kyynärpäät lisäävät liikkumisvapautta. Räätälöidyt, joustavat hihansuut ja helma. Ei sivusaumaa vähemmän kitkaa ja hankausta varten.

Lisätiedot

Kangas: Kangas 1: Pertex® Quantum: 100% polyamidia (nailonia) Kangas 2: 97% villaa (merino) 3% elastaania

Eristys: 100% polyesteriä (70% kierrätettyä)

Täyttöpaino: 60 g/m² 

Paino: 320gPaino:
0.32 kg
Arvostelut 0 arvostelua