Bauer RE-AKT 75 Combo jääkiekkokypärä
Bauer RE-AKT 75 Combo jääkiekkokypärä
Bauer

Bauer RE-AKT 75 Combo jääkiekkokypärä

99,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Bauer RE-AKT 75 Combo jääkiekkokypärä

RE-AKT KYPÄRÄN SUSPEND-TECH- SISÄVUORI PIENENTÄÄ AIVOTÄRÄHDYSTEN MAHDOLLISUUTTA MERKITTÄVÄSTI JA TUO MUKAVUUTTA KÄYTTÄJÄLLE! CE- HYVÄKSYTTY!

Jääkiekkokypärä, joka on suunniteltu suojaamaan päätä myös rotaationaalisilta iskuilta. SUSPEND-TECH-sisävuori pienentää aivotärähdysten mahdollisuutta merkittävästi ja tuo mukavuutta. Keskussäätö-mekanismi antaa kypärälle virtaviivaisen ulkonäön ja takaraivosäätö 'lukitsee' takaraivon paikalleen( Helppo säätää pään muodon mukaan sopivaksi). XRD -materiaali antaa pehmeyttä ja suojaavuutta ohimoille.

Re-Akt Combo 75 -kypärässä on XRD-suojapehmuste, joka ei paina päätä. Kypärän sisäsuojus liikkuu kypärän ulkokuoresta erillään vähentäen vammoja ja edistäen pään luonnollista kierrettä mahdollisten iskujen tai vammojen yhteydessä. Säädettävät hihnat ja korvahihnat, jotka kiinnittyvät paremmin leuan alle ja varmistavat kypärän istuvuuden.

Kevyt titaaniristikko tuntuu käytössä miellyttävältä.50 prosenttia kevyempi kuin tavalliset ristikot. Sopii käyttäjälle, joka ei ole tottunut käyttämään ristikkoa.Ristikon sisällä oleva irrallinen leukasuojus varmistaa, että kypärä pysyy hyvin paikallaan.

Tuotetiedot:
Kypärä
- Materiaali:Seven+ technologyTM foam, XRDTM
- Vahvistetut korvasuojat
- Turvallinen napsautuslukitus
- Hyvä tuuletus
- Säätö ilman työkaluja
- CSA, HECC, CE-sertifioitu

Ristikko
- Materiaali:Titaani
- Leukasuojus, jossa PORON® XRDTM ja antibakteerinen materiaali

Suositushinta: 134,00€

Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua